18 Bay

Momenteel niet leverbaar.

De Bay-serie biedt u voldoende ruimte om te doen wat u het beste doet. Deze boten zijn ontworpen om te worden gebruikt in en rond kust-wateren en bieden een soepele vaart en eenvoudige bediening.

20 Bay

Momenteel niet leverbaar.

Op rivieren of binnenwateren brengt de 20 Bay u met uitstekend comfort naar uw visplek. Deze aluminium baaiboten bieden alle ruimte om vissen uit het water te trekken, of het nu ondiep, diep, zout, brak of zoet is.

Smooth ride easy handling.

Geringe diepgang

Deze boten zijn ontworpen om te worden gebruikt in en rond kustwateren en bieden een soepele rit en eenvoudige bediening. Als dat niet genoeg is, geeft een geringe diepgang uw ervaring grenzeloze mogelijkheden.

Middenconsole

Onze boten uit de Bay-serie zijn robuuste constructies met een comfortabele middenconsole-indeling voor optimaal vloeroppervlak over het hele dek.

PUT THE COMPETITION ON HOLD!

Alumacraft Bay series

Onze manoeuvreerbare en veelzijdige bay-boten bieden vlotte ritten en eenvoudige bediening, of u nu op uw plaatselijke rivier bent of op kustwateren. Het ontwerp van de middenconsole biedt deze baai-boot voldoende ruimte om te vissen en te genieten van een dag op het water, zodat u achter die vissen kunt komen, waar ze ook gaan.

Ideaal in ondiepe wateren

Room to move around