Prowler 165

Momenteel niet leverbaar.

Onze Prowlers zijn de ideale keuze voor maximale opslag in een iets kleinere build. Door hun wendbaarheid in ondiepe wateren en het gemakkelijke traileren van deze boot, bent u snel klaar voor uw volgende visreis.

Prowler 175

Momenteel niet leverbaar.

Deze middelgrote visboten zijn wendbaar en gemakkelijk te navigeren en perfect voor het vissen op baars. Deze aluminium boten leveren veel in een licht pakket en bieden zowel pro’s als amateurs alles wat ze nodig hebben voor een geslaagde dag vissen.

Light in weight heavy on features.

Easy handling

Deze middelgrote machines zijn wendbaar en gemakkelijk te navigeren en perfect voor het vissen op zeebaars. Deze aluminium boten leveren veel in een licht pakket en bieden zowel pro’s als amateurs alles wat ze nodig hebben voor een geslaagde dag vissen.

Veel opbergruimte

Met veel opslagruimte, krachtige motoren en een plat dek, hebben onze Bass aluminium boten alles wat serieuze vissers nodig hebben om de grote vissen binnen te halen.

Aluma-Trac systeem

Het AlumaTrac-systeem zorgt voor snelle en eenvoudige montage van de hengelhouder. Binnen enkele minuten is je hengelhouder (of een andere accessoires) geïnstalleerd.

PROWL THE WATERS FOR YOUR NEXT BIG CATCH

Alumacraft Prowler series

Met veel opslagruimte, krachtige motoren en een plat dek, hebben onze Bass aluminium boten alles wat serieuze vissers nodig hebben

Built for serious fishing

Suitable for the pros, but built for you