Trophy 175 Sport

Vanaf € 40.000,- Uitgerust om onder alle omstandigheden tot in de perfectie te presteren, is de Trophy 175 uitgedost met alle toeters en bellen van de full-size modellen en is de 175 een trofee die je niet op de plank wilt laten liggen.

Trophy 185 Sport

Vanaf € 46.230,- Prestaties op professioneel niveau in een perfect formaat. Ruime zitplaatsen aan boord, ruime opslag en onze klassiek comfortabele rit, met de Trophy 185 heeft u het allemaal.

Trophy 195 Sport

Vanaf € 49.090,- De Trophy 195 levert een ervaring die je merkt zodra je aan boord stapt. Neem de totale controle over een indrukwekkend krachtige machine. Een die is ontworpen om alles en iedereen op het water te overtreffen.

Trophy 205 Sport

Vanaf € 52.200,- De grootste constructie van onze kenmerkende Trophy-boten biedt u een vermogen dat verder gaat dan de capaciteiten van de concurrentie. Deze boot is gemaakt voor de doeners; de doorzetters; de winnaars. Deze is voor jou gemaakt.

Take your next adventure.

De perfecte vissersboot

Maar ook heerlijk voor de familie die ook wil gaan waterskiën, tuben, wakeboarden of genieten van een zonsondergang op het water. De ruime indeling, de afsluitbare hengelopslag en de springstoelen zijn slechts een paar extra details die deze serie zo geweldig maken.

2XB

Extra stevige, dubbel beplate 2XB boeg. Dubbele beplating betekent twee keer zo sterk —zonder de wendbaarheid te compromitteren.

Volledig gestoffeerd interieur

De opbergruimten in deze boot bieden genoeg ruimte aan alles wat je mee zou willen nemen voor een dag weg. De hoge gangboorden van de Trophy zorgen voor extra veiligheid.

Aluma-Trac systeem.

Het AlumaTrac-systeem zorgt voor snelle en eenvoudige montage van de hengelhouder. Binnen enkele minuten is je hengelhouder (of een andere accessoires) geïnstalleerd.

TAKE YOUR NEXT ADVENTURE

Alumacraft Trophy Series

De perfecte vissersboot, maar ook heerlijk voor de familie die ook wil gaan waterskiën, tuben, wakeboarden of genieten van een zonsondergang op het water. De ruime indeling, de afsluitbare hengelopslag en de springstoelen zijn slechts een paar extra details die deze serie zo geweldig maken.

Trophy 205

Trophy 185 | Nevada Reservoir