Edge 175 Sport

De Edge 175 Sport biedt comfortabel plaats aan zeven passagiers en biedt moeiteloos een geweldige ervaring op het water. De Edge 175 is speciaal ontworpen voor gezinnen die van zowel vissen als watersporten houden.

Edge 185 Sport

De Edge 185 Sport biedt de ultieme ervaring op het water door vissen en plezier feilloos te combineren met ruimte genoeg voor het hele gezin.

Keeping it FUN.

Crossover

De Edge is de ideale crossover als je een visboot én een familieboot wilt! Wilt u eens het water op voor een dagjes watersport met familie of vrienden? Geen probleem, dankzij de standaard jump seats tovert u het achterdek in een handomdraai om tot 2 comfortabele zitplaatsen.

2XB

Extra stevige, dubbel beplate 2XB boeg. De meeste modellen in deze serie hebben zelfs de dubbele beplating over de gehele lengte  betekent twee keer zo sterk en bescherming tot aan de spiegel —zonder de wendbaarheid te compromitteren.

De Edge can do it all!

De Edge is voorzien van opbergmogelijkheden voor wakeboards en waterski’s en biedt de mogelijkheid voor een ski-paal. De optionele kussenset maakt de boot compleet voor een onvergetelijk dag op het water.

Alles aan boord

De Edge heeft alles aan boord om de veeleisende visser te bedienen zoals veel opbergmogelijkheden voor hengels en uitrusting. Een ruim voor en achter werpdek. Standaard 12/24v aansluitpunt voor een elektromotor en een ruime livewell.

LIFE'S BETTER ON AN EDGE

Alumacraft Edge Series

De Edge is de crossover van Alumacraft, 's morgens wedstrijdvissen met de mannen en in de middag met de familie de stoere vader uithangen. De Edge is een echte alleskunner. Standaard rijk uitgerust!

You can have it all!

Het beste van twee werelden