10 Redenen waarom je een Alumacraft wilt

1. Onafhankelijke leverancier

Daardoor krijgt u uw boot zoals u die wenst. Alumacraft Europe levert alle merken buitenboord motoren voor uw boot. U krijgt de buitenboordmotor, de apparatuur, de opties en de service die u wilt van een onafhankelijke leverancier.

2. Breder assortiment boot maten

Kies uit 20′ 8″ lange, high-performance, deep V-boten tot 10′ platbodem  jon boten. Alumacraft boten zijn er in een grote variëteit maten, vormen en stylen voor een eindeloze reeks van gebruik en budget. Noem het en we hebben het.

3. The Alumacraft Ride

Onze professionals noemen het ‘The Alumacraft Ride’. Deze pro’s hebben, met bijna elke boot die op de markt is, gevaren. Ze vinden ‘the Alumacraft Ride’ droger, stiller, soepeler en beter reagerend.

4. High-Quality Onderdelen

Alumacraft gebruikt de hoogste kwaliteit onderdelen die er op de markt te vinden zijn. Verchroomd metalen onderdelen zijn sterk, duurzaam en makkelijk te pakken en te openen, zelfs met handschoenen aan. Vergelijk dat maar eens met onderdelen op andere boten en je zult verbaast staan.

5. Top kwaliteit Aluminum

Alle Alumacraft boten, of het nu onze volledig gelaste jon’s of een van onze geklonken wedstrijdboten is, zijn gemaakt van top kwaliteit, 5052 marine grade aluminium. Daarom zie je Alumacraft boten die al jaren op het water zijn. Ze gaan langer mee.

6. Zie het verschil

Kijk goed. U ziet een goede pasvorm, grotere klinknagels en precisie constructie rondom. Dit zijn boten om trots op te zijn.

7. Meer en stevigere spanten

Onze volledig gelaste spanten kunnen tegen een stootje. Ze zijn zwaarder, breder en sterker, waardoor de hele boot steviger en stijver is. De spanten staan op een centerafstand van 12”. Dit resulteert in meer spanten die de boot sterker maken over de hele lengte.

8. Grotere vliegtuig-kwaliteit klinknagels

De algemene sterkte is groter met dikkere klinknagels. Dikkere klinknagels zijn sterker waardoor er minder van nodig zijn. Minder klinknagels betekend minder gaten boren en nog minder kans dat er ooit een klinknagel uit schiet.

9. Hoogste kwaliteit verf

Onze boten zijn gespoten met het zelfde basiscoat/topcoat proces en kleuren uit de automobiel industrie. Hierdoor kunnen kleine beschadigingen gerepareerd worden zonder de hele boot opnieuw te spuiten.

10. Romp uit één stuk

Wij gebruiken één plaat aluminium die in vorm word gesneden en gevouwen om zo de romp te vormen. Andere fabrikanten klinken of lassen twee afzonderlijke delen aan elkaar. Ons één deel ontwerp zorgt er voor dat er geen naden zijn op de bodem van de boot Daarmee wordt een grotere sterkte bereikt zonder uitstekende delen.

Wat de professionals zeggen

Opties

AM/FM Radio (met MP3)
Lowrance/Hummingbird Graphs
Trolling Motoren
Alumatrac™
Kapiteins stoel
Top kwaliteit trailers
Zwem trap
Pro Seat
Boeg kussens
Neerklapbaar casting platform met Jump Seats
Reis hoes
Bimini top
Voledige overkapping
Vinyl vloer
in klikbaar tapijt

Jon Boot opties

zij- of centerconsole
Livewell
Accessoire Gun Box
Sponsons
Trolling motor steun