10 Redenen waarom je een Alumacraft wilt

1. Onafhankelijke leverancier

Daardoor krijgt u uw boot zoals u die wenst. Alumacraft Europe levert alle merken buitenboord motoren voor uw boot. U krijgt de buitenboordmotor, de apparatuur, de opties en de service die u wilt van een onafhankelijke leverancier.

2. Breder assortiment boot maten

Kies uit 20′ 8″ lange, high-performance, deep V-boten tot 10′ platbodem  jon boten. Alumacraft boten zijn er in een grote variëteit maten, vormen en stylen voor een eindeloze reeks van gebruik en budget. Noem het en we hebben het.

3. The Alumacraft Ride

Onze professionals noemen het ‘The Alumacraft Ride’. Deze pro’s hebben, met bijna elke boot die op de markt is, gevaren. Ze vinden ‘the Alumacraft Ride’ droger, stiller, soepeler en beter reagerend.

4. High-Quality Onderdelen

Alumacraft gebruikt de hoogste kwaliteit onderdelen die er op de markt te vinden zijn. Verchroomd metalen onderdelen zijn sterk, duurzaam en makkelijk te pakken en te openen, zelfs met handschoenen aan. Vergelijk dat maar eens met onderdelen op andere boten en je zult verbaast staan.

5. Top kwaliteit Aluminum

Alle Alumacraft boten, of het nu onze volledig gelaste jon’s of een van onze geklonken wedstrijdboten is, zijn gemaakt van top kwaliteit, 5052 marine grade aluminium. Daarom zie je Alumacraft boten die al jaren op het water zijn. Ze gaan langer mee.

6. Zie het verschil

Kijk goed. U ziet een goede pasvorm, grotere klinknagels en precisie constructie rondom. Dit zijn boten om trots op te zijn.

7. Meer en stevigere spanten

Onze volledig gelaste spanten kunnen tegen een stootje. Ze zijn zwaarder, breder en sterker, waardoor de hele boot steviger en stijver is. De spanten staan op een centerafstand van 12”. Dit resulteert in meer spanten die de boot sterker maken over de hele lengte.

8. Grotere vliegtuig-kwaliteit klinknagels

De algemene sterkte is groter met dikkere klinknagels. Dikkere klinknagels zijn sterker waardoor er minder van nodig zijn. Minder klinknagels betekend minder gaten boren en nog minder kans dat er ooit een klinknagel uit schiet.

9. Hoogste kwaliteit verf

Onze boten zijn gespoten met het zelfde basiscoat/topcoat proces en kleuren uit de automobiel industrie. Hierdoor kunnen kleine beschadigingen gerepareerd worden zonder de hele boot opnieuw te spuiten.

10. Romp uit één stuk

Wij gebruiken één plaat aluminium die in vorm word gesneden en gevouwen om zo de romp te vormen. Andere fabrikanten klinken of lassen twee afzonderlijke delen aan elkaar. Ons één deel ontwerp zorgt er voor dat er geen naden zijn op de bodem van de boot Daarmee wordt een grotere sterkte bereikt zonder uitstekende delen.

Wat de professionals zeggen

Michael is full-time visgids in Noord-Holland. Hij is auteur voor div. nationale en internationale roofvis magazines zoals dé Roofvis, Rovers/Beet, Der Raubfisch, Fisch und Fang, Blinker en Total Fishing. Hij heeft ook samengewerkt met de tv zenders RTL 7, het Duitse NDR  en het Russische Avalon TV.Als je, net zoals ik, vaak met klanten op het water zit is een veilige boot noodzakelijk!  Alumacraft maakt zulke boten. Ik vaar met de Competitor 165 Tiller. Over de vaareigenschappen kan ik kort zijn. Die zijn gewoon PERFECT…!!!  Ook met een dikke ZW 6 bft brengt mijn Competitor 165 Tiller ons op een veilig manier van en naar de visgronden.

fishingguideamsterdam.com     dezaansevisgids.nl

Michael Stalenhoef Full-time visgids in Noord-Holland
Herman, afkomstig uit de Zaanstreek, woont tegenwoordig in Ierland waar hij visvakanties organiseert. Er wordt voornamelijk op snoek gevist. Zijn viswater is het machtige Lough Derg en uiteraard de East Clare lakes in de nabije omgeving.Zijn gasten krijgen allemaal de beschikking over een Alumacraft V16, waarom juist deze boot?Lough Derg is een gevaarlijk meer zeker met flinke wind en dan wil je gewoon in een veilig boot zitten.Dat deze boten al 14 jaar, naar volle tevredenheid, verhuurd worden op Lough Derg zegt veel over de kwaliteit van Alumacraft!

www.fisherman.nl     www.predatorbattle.ie

Herman Molenaar Visvakanties in Ierland
Nadat ik samen met mijn vismaat Cees Jongenelen meeviste met de top van Nederland, besloten wij om mee te gaan doen aan de Rapala Masters Een wedstrijd die gevist werd in Scanderborg in Denemarke, later op de Muritzsee in Duitsland en nog later op het Lauwers- meer in Nederland. We hebben 2 maal de Rapala Masters gewonnen! Daarnaast ook één keer een tweede plaats en één keer een vierde plaats.Mijn boot? De eerste Alumacraft was een Lunker, daarna een Alumacraft Classic en nu Alumacraft Competitor 165 Tiller met een Suzuki DF70. Net een stapje ruimer en een andere indeling.Mijn volgende boot? Beslist wéér een Alumacraft! Maar dan waar-schijnlijk een model met console.NB: Arie heeft inmiddels een nieuwe Alumacraft Competitor 165 CS
Arie van der Camp Fanatiek roofvisser uit Schaijk
“Voor mij is er niets beters dan de spanning tijdens het vissen en de hoop op de langverwachte beet!” Zo beschrijft Westin Country Manager Duitsland / Oostenrijk zijn visie op de hobby die ons verenigt. Hij is in 2007 begonnen en is voor velen een bekend gezicht. Hij neemt deel aan wedstrijden zoals de Predatortour, de World Predator Classic en de Luremasters, die hij in 2017 met zijn Alumacraft Competitor 165 won. Zijn aandacht gaat vooral uit naar het vissen op snoekbaars en het moderne spinvissen op snoek. Maar hij is ook enthousiast zeevisser, en zo reist hij jaar in jaar uit naar Noorwegen voor spinvissen op grote Atlantische roofdieren of in het koude water van de Oostzee naar zeeforel. Een visser met hart en ziel …

www.fishing-agent.de

Enrico Di Ventura Roofvisser uit overtuiging!

Opties

AM/FM Radio (met MP3)
Lowrance/Hummingbird Graphs
Trolling Motoren
Alumatrac™
Kapiteins stoel
Top kwaliteit trailers
Zwem trap
Pro Seat
Boeg kussens
Neerklapbaar casting platform met Jump Seats
Reis hoes
Bimini top
Voledige overkapping
Vinyl vloer
in klikbaar tapijt

Jon Boot opties

zij- of centerconsole
Livewell
Accessoire Gun Box
Sponsons
Trolling motor steun