Pro 175

Vanaf € 24.520,- De Pro-serie is gebouwd met het oog op baarsvissers en is gemaakt om op die moeilijk bereikbare plaatsen te komen om de grote vangst te binnen te halen. De ondiepe kiel en het lichtgewicht ontwerp van de romp brengen je naar de mooiste plekjes.

Pro 185

Vanaf € 27.275,- Deze boten bieden grote boeg- en werpdekken, uitstekende stabiliteit en maximale opslagruimte voor al uw spullen. Van de ondiepe wateren tot de open meren, de Pro-serie heeft het vermogen dat nodig is om u naar uw visgronden te brengen, waar ze zich ook bevinden.

Big water, big fish, big fun.

Opslagruimte

Uitzonderlijke opslagruimte, rod lockers en twee ruime livewells laten je alles wat je nodig hebt en nog veel meer vervoeren in een buitengewoon indrukwekkende boot.

Diepgang

De Pro-serie is gebouwd met het oog op basvissers en is gemaakt om op die moeilijk bereikbare plaatsen te komen om de grote vangst binnen te halen. De ondiepe kiel en het lichtgewicht ontwerp van de romp brengen je naar waar je maar wezen wil!

Werpdekken

Deze boten bieden grote werpdekken op de boeg en achterdek

Aluma-Trac systeem.

Het AlumaTrac-systeem zorgt voor snelle en eenvoudige montage van de hengelhouder. Binnen enkele minuten is je hengelhouder (of een andere accessoires) geïnstalleerd.

DESIGNED WITH TOURNAMENT-LEVEL PERFORMANCE

Alumacraft Pro series

Meer dan veelzijdig. Met de Pro-serie kun je overal naartoe gaan waar je maar wilt tijdens een snelle rit. Alles wat u nodig heeft en meer in een buitengewoon indrukwekkende boot. Geschikt voor professionele en persoonlijke behoeften, presteert de Pro-serie moeiteloos boven de rest van zijn klasse.

Alumacraft Pro 185

Alumacraft Pro 185