Summit 165

Vanaf € 14.999,-. De Summit-serie is een eenvoudige aluminium vissersboot op zijn best. Simpel is het beste. De perfecte boot om te genieten van het buitenleven.

Summit 180

Vanaf € 22.399,-. Gebouwd met eenvoud en gemak in gedachten, is deze vissersboot van 18 ‘een geweldige manier om uw volgende avontuur met Alumacraft Boats te beginnen.

Keeping it real.

Aluma-Trac systeem.

Het AlumaTrac-systeem zorgt voor snelle en eenvoudige montage van de hengelhouder. Binnen enkele minuten is je hengelhouder (of een andere accessoires) geïnstalleerd.

Veel opbergruimte.

Opbergruimte voor lange hengels en een grote opbergruimte in de boeg.

Ruime indeling

Een breed en open ontwerp met een vlakke vloer van achtersteven tot aan de boeg.

Volledig vinyl interieur

Vinyl is gemakkelijk schoon te maken, onderhoudsarm. De perfecte boot voor weekendvissers die willen genieten van het buitenleven.

Alumacraft Summit series

De Summit-serie is gebouwd met één idee in gedachten: simpel is het beste. Deze aluminium visboten zijn verkrijgbaar in gemakkelijk te slepen modellen van 16 en 18 foot, met veelzijdige open lay-outs en gemakkelijk schoon te maken interieurs, en zijn het ideale toegangspunt tot de Alumacraft Boats-familie. Robuust en sterk, ze zijn de perfecte boot voor weekendvissers die willen genieten van het buitenleven.

Veelzijdige open lay-outs.

Robuust en sterk.