Classic 165 Tiller

Deze aluminium visboten zijn voorzien van grote hengelkasten, opslag voor je uitrusting en premium stoelen. Ze traileren gemakkelijk en presteren perfect.

Classic 165 CS

Voeg een overvloed aan opslagruimte en een ruim interieur toe aan topprestaties, en wat je hebt is een uitstekende visboot.

Classic 165 Sport

Toonaangevende duurzaamheid en een lichtgewicht romp helpen de Classic de norm te stellen voor aluminium visboten.

Totally Classic.

All the right features

De Classic is niet het grootste model van Alumacraft, maar heeft wel alle features van grotere boten. Zo is deze visboot uitgerust met binnenverlichting, interne brandstoftank, instrumentarium en een grote Livewell.

Licht en handelbaar

De Classic is relatief licht en handelbaar. Hierdoor is de Classic makkelijk trailerbaar.

Aluma-Trac systeem.

Het AlumaTrac-systeem zorgt voor snelle en eenvoudige montage van de hengelhouder. Binnen enkele minuten is je hengelhouder (of een andere accessoires) geïnstalleerd.

2XB

Extra stevige, dubbel beplate 2XB boeg. Dubbele beplating betekent twee keer zo sterk —zonder de wendbaarheid te compromitteren.

THE STANDARD FOR ALUMINUM FISHING BOATS

Alumacraft Classic series

De Classic 165 stelt de norm wat betreft duurzaamheid. Dit is de boot waar je jaren mee vooruit kan. De Classic heeft alle functies die je op je boot zou willen hebben; volledige bedieningsuitrusting, een enorme livewell, veel opbergruimte, vlijmscherpe styling en de welbekende Alumacraft vaareigenschappen. Deze boot is relatief licht en is daardoor gemakkelijk te traileren en kan ook door kleinere auto’s worden getrokken.

De Classic legt de lat hoog.

Fantastische prestaties.