Escape 145 Tiller

Vanaf € 13.500,- Dankzij het eenvoudig te traileren formaat van deze aluminium visboot kunt u snel het water op zonder ook maar iets op te offeren waar u van houdt!

Escape 145 CS

Vanaf € 14.545,- Dankzij het gestroomlijnde ontwerp, de eersteklas functies en de moeiteloze manoeuvreerbaarheid kunt u precies doen wat u wilt: ESCAPE!

Escape 165 Tiller

Vanaf € 14.750,- Standaarduitrusting zoals extra grote hengelhouders, een enorme verlichte leefruimte en ronduit indrukwekkende opslagruimte houden dit lichte pakket in lijn met de zwaargewichten.

Escape 165 CS

Vanaf € 15.585,- Alumacraft heeft goed geluisterd naar zijn klanten en de Escape biedt al het comfort en gebruiksgemak van de grote modellen en voldoet daarmee aan de eisen van de meest veeleisende sportvisser.

Geen andere boot biedt zoveel waar voor zijn geld.

Doordachte en beproefde interieur layout

Waarschijnlijk is het doordachte én beproefde interieur de reden dat de Escape de meest verkochte aluminium visboot is van Europa.

2XB

Extra stevige, dubbel beplate 2XB boeg. Dubbele beplating betekent twee keer zo sterk —zonder de wendbaarheid te compromitteren.

Volledig gestoffeerd interieur

De Alumacraft Escape is standaard uitgerust met een gestoffeerd interieur, een werpplateau voor en achter, en 2 comfortabele stoelen.

Aluma-Trac systeem.

Het AlumaTrac-systeem zorgt voor snelle en eenvoudige montage van de hengelhouder. Binnen enkele minuten is je hengelhouder (of een andere accessoires) geïnstalleerd.

YOU’LL ESCAPE. THE FISH WON’T

Alumacraft Escape Series

Ontsnap naar avontuur, ontsnap naar geweldige vissen, ontsnap naar precies waar je wilt zijn. Deze goed uitgeruste vissersboot is gemakkelijk te traileren en in een handomdraai te water te laten, en beschikt over een grote livewell en veel hengelopslag.

Gestroomlijnd ontwerp.

Eenvoudig en snel het water op.